Dekorime 5 Dhjetor 2018

Kështjella e familjes mbretërore zbukurohet për festa/ detajet do ju lënë pa mend

Dekorime

pemavititri

Ajo mund të mos i kalojë Krishtlindjet në atë vend, por Mbretëresha ende vendos që kështjella Ëindsor të zbukurohet në mënyrë spektakolare. Prej vitit 1980, familja mbretërore vendosi t’i kalonte festat në këtë vend historik e deri në ditët e sotme kështjella vazhdon të mbartë e të përcjellë magjinë e festave ! Kjo për arsyen e thjeshtë sepse dekorimet për sezonin festiv janë mbresëlënëse. Planifikimi ka filluar që në shkurt të këtij viti, pra 11 muaj para se festat të trokisnin në Pallatin Mbretëror. Theresa-Mary Morton, Shefi i Ekspozitave në Trustin e Koleksionit Mbretëror.

final preparations are made to a 20ft norman fir christmas news photo 1066644734 1543582026
Një traditë që nuk thyhet në asnjë rast është pema e gjatë 20 metra e marrë në Ëindsor Great Park Pema zakonisht është e zbukuruar tërësisht me aksesorë ari, përfshirë këtu kurora në miniaturë, ëngjëj drita etj.
Kështjella do të jetë e hapur për vizitorët deri më gjashtë janar të vitit të ardhshëm dhe këta të fundit do të jenë gjithashtu në gjendje të vizitojnë dhomat private të Mbretit Xhorxh IV dhe pemët e vendosura në këto ambiente.
Ndonëse monarkët nuk do të kalojnë Krishtlindjet në rezidencën e Ëindsor, ata i gëzohen transformimit festiv të kështjellës çdo vit. "

final preparations are made to a 20ft norman fir christmas news photo 1066644722 1543582111

final preparations are made to a 15ft christmas tree in the news photo 1066644744 1543582215

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor