Make up 19 Nëntor 2018

3 gabimet e make up-it që duhen shmangur PATJETËR

Make up

juukuik

Ne të gjithë jemi “fajtorë” kur është fjala fytyrën tonë pas një tualeti, sepse nqs ne tregojme pjesët e mira apo të gabuara varet nga mënyra se si lyhemi. Tualeti mund të jetë një ndihmesë shumë e madhe por njëkohësisht dhe dicka e gabuar. Nqs nuk dini sit ë lyheni atëherë më mirë qëndroni natyrale. Por që të pakësojmë gabimet ka tre gjëra që nuk duhet të bëhen në asnjë manyrë:

1-Theksimi i zonave problematike të lëkurës: Ne të gjithë kemi lloje të ndryshme të lëkurës. Shumë mësime do t'ju tregojnë për 'nxjerrjen në pah' të pikave më të dala të fytyrës tuaj, por nëse keni ndonjë problem në këto pjesë, si akne apo shenja mirë do të ishte të mos i theksonit me produkte.
2-Mbulimi i zonës rreth syve: Shumica prej nesh dëshirojnë që kjo zonë të jetë e freskët, e ndritshme dhe të qëndrojë në vend sa më gjatë. Me mënyrën e “pjekjes” shumica prej nesh kanë shpëtuar, mësoni sit a bëni atë nëpërmjet videove të artistëve të tualetit. Së pari, sigurohuni që të përgatitni zonën tuaj me një krem sysh që ju përshtatet. Pas kremit të syrit, përdorni mbuluesin tuaj sipas dëshirës.
3-Vetullat: menyra se si kudjesini për to është shumë personale, sipas formës që ju keni. Por mos u mundoni ti mbushni hapsirat e tyre në mënyrë të përsosur sepse do të dukeshin shumë jot ë vërteta.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor