Showbiz 7 Nëntor 2018

Demi Lovato ritkhehet në rrjetet sociale/ arsyeja është kjo

Showbiz

demi lovato

Prej gjashtë vitesh, këngëtarja amerikane Demi Lovato po lufton ndaj varësisë së drogërave. Pas një periudhe të gjatë rehabilitimi , 25 vjeçaria publikoi këngën “Sober” (esëll) në muajin qershor duke besuar se kishte hequr dorë një herë e përgjithmonë nga substancat narkotike. Megjithatë vetëm ditën e djeshme ajo kishte kaluar në overdozë, e në vdekje klinike për pak minuta, duke u rikthyer në jetë falë kujdesit të specializuar.
Tashmë këngëtarja është në gjendje të qëndrueshme dhe pas disa muajsh më në fund ajo shfaqet në instagram për herë të parë. Arsyeja? Thjesht për të treguar që ka votuar. Poshtë fotografisë ajo ka shkruar:-“ “Unë jam kaq mirënjohëse që jam në shtëpi për të votuar! Një votë mund të bëjë diferencën, prandaj sigurohuni që zëri juaj të dëgjohet!” “Tani dilni dhe votoni !!!!” Votuesit në Shtetet e Bashkuara zgjedhin të martën guvernatorët, përfaqësuesit dhe senatorët. Ata do të hedhin votën e tyre për 435 anëtarët e Dhomës së Përfaqësuesve, 35 anëtarë të Senatit dhe për dhjetëra guvernatorë.

45467638 455969631476228 327000805414535168 n

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor