Kujdesi per fytyren 6 Nëntor 2018

5 rregullat themelore të bukurisë që të gjitha femrat duhet të ndjekin

Kujdesi per fytyren

bukur

Bukuria është rekomandimi më i mirë përballë çdo paragjykimi: Aristoteli
1.GJUMI: Mjafton ta lësh pak pas dore për të kuptuar sesa i rëndësishëm është ai. Rrathët e zinj të syve dhe qeset nën sy janë shenjat e para të privimit nga gjumi.
2.UJI: Ju duhet të konsumoni të paktën 1 litër ujë në ditë, ta pastroni fytyrën dy herë në ditë ose ta hidratoni atë sa herë të jetë e nevojshme, pra, uji është thelbësor.
3.KREMI ME FAKTOR MBROJTËS: Për të shmangur djegien nga dielli, rrudhat, njollat kafe, kancerin, mbrojeni fytyrën tuaj me një krem pudër me faktor mbrojtës. Por edhe një krem pudër i thjeshtë gjithashtu siguron mbrojtje kundër diellit.
4.HIQNI DORË NGA DUHANI: Përveçse dëmton mushkëritë, duhani gjithashtu shkakton formimin e rrudhave, sidomos rreth gojës.
5.PASTRIMI I FYTYRËS: Nëse ju nuk e hiqni grimin para gjumit, ai mbyll poret. Nëse ju flini me grim, atëherë e dëmtoni atë në mënyrën më të keqe të mundshme.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor