Showbiz 6 Nëntor 2018

Meghan dhe Kate zbulojnë sekretin për t'u dukur akoma më bukur gjatë shtatzënisë:

Showbiz

ertryg

Është e vërtetë që gratë marrin disa kile më shumë gjatë shtatëzënisë po jo për këtë duken më pak të bukura, përkundrazi ardhja e një fëmije është gjithmonë e mrekullueshme. Përtej kësaj të gjitha duhet të dinë disa truke se si të duken më elegante dhe me sharm gjatë këtyre muajve. Së fundmi dy dukeshat Kate dhe Meghan kanë zbuluar disa sekrete të vogla rreth kësaj çeshtjeje. Njëe nga rregullat kryesore të familjes mbretërore është që gratë nuk duhet të ekspozojnë të gjitha këmbët por gjatë pritjes së ëmbël është vënë re tek të dyja që kjo ka ndodhur. Arsyeja? Sipas themelueses të një prej markave më të preferuara, Kate Seraphine, Dukesha zgjedh veshje të shkurtra, sepse “theksimi i këmbëve dhe i krahëve është gjithmonë një truk i mirë për të pasur një siluetë të këndshme”.
Ajo parashikon se Meghan do të bëjë të njëjtën gjë.

fedgv

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor