Keshilla mode 25 Tetor 2018

Nëse vuani nga alergjitë, këto janë 10 rracat e qenve që mund të mbani në shtëpi

Keshilla mode

livingqre

Besnikëria dhe dashuria e pakushtëzuar e katërputrakëve, na bën njerëz më të mirë!I zoti i një qeni është gjithçka për të dhe prania e tyre ,thjesht mund t’ju rikthejë buzëqeshjen në fytyrën tuaj, pas një dite të ngarkuar me stress.  Roger A. Caras, autori i librit “ A Dog Is Listening: The Ëay Some of Our Closest Friends Vieë Us” pohon se nëse dikush nuk ka një katërputrak, , nuk ka domosdoshmërisht ndonjë gjë të gabuar me ta, por mund të ketë diçka të gabuar me jetën e tyre. "

Megjithatë shumë njerëz e kanë të pamundur të mbajnë një qen në shtëpi, për shkak të qimeve që u bien kudo, për shkak të alergjisë, kujdesit që ata duan etj.
Por mos lejoni asnjë nga faktorët e mëposhtëm t’ju mbajnë larg qenve, pasi më poshtë Living do të listojë rracat ideale të qenve që nuk shkaktojnë alergji pasi nuk u bien qimet (vetëm kur ju i krihni)

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 1 850x850

Shih tzu

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 2 850x850
Poodle

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 3 850x850

Labradoodle

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 4 850x850
Scottish Terrier

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 7 850x850

Bichon Frise

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 8 850x850
Maltese Terrier

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 11 850x850

Yorkshire Terrier

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 12 850x850

Havanese

embeddedIMG 14 Dog Breeds That Dont ShedAre Hypoallergenic 850px 14 850x850

Chinese Crested Dog

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor