Pastrimi 25 Tetor 2018

Disa truke organizimi për të shpëtuar një herë e mirë nga rrëmuja

Pastrimi

siteorganizonibanjen

Të qenët të organizuar është më e vështirë nga sa duket, ndaj nga ky problem ka lindur një profesion i ri, ai i organizatorëve profesional të garderobave e jo vetëm. Nëse gjithmonë keni gjëra nëpër shtëpi që i hidhni sa nga një cep në tjetrin, kjo ndodh sepse këto të fundit nuk kanë një vend të mirëpërcaktuar ! Në momentin që çdo objekt do të ketë vendin e tij , e sigurtë që do i kurseni vetes shumë kohë. Tualeti është një prej hapësirave të shtëpisë ku bëhet rrëmuja më e madhe, ndonëse aty kalohet shumë pak kohë duke e krahasuar me ambjentet e tjera të shtëpisë. Living do t’ju japë disa këshilla organizimi që do t’ju shpëtojnë një herë e mirë nga rrëmuja

1540411709 RusticCornerRadialCornerShelf
Sa më shumë rafte, aq më pak gjëra rreth e rrotull

54fefb8ef11fa ghk 0213 organized bathroom cabinet jars s2
Shfrytëzoni dhe cepat nëse është e mundur.

8f8dc0633a7c79549c54a707888b4291
Përcaktoni vendin e objekteve në mënyrë që t’i vendosni gjithmonë në vendin e tyre duke shmangur rrëmujën

open shelving gh
Koshat dhe shportat e varura në mur do t’ju kursejnë hapësirë

1540409090 hair tool organizer bathroom organizers 1540408959
Mos vendosni gjithçka në pjesën e lavamanit, por organizojini të gjitha objektet në disa kavanozë të cilët varen në mur ose në shporta të veçanta

screen shot 2017 02 02 at 31306 pm
Lodrat e fëmijëve mund t’i fusni në një rrjet

1486135650 kids bath toys gh
Shfrytëzoni hapësirën sipër dhe poshtë lavamanit apo WC-së

1540406982 ladder shelf bathroom organizers 1540406929

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor