Keshilla mode 25 Shtator 2018

Gabimet që nuk duhet të bëni kur rregulloheni për të dalë/ do të tërhqini vëmendjen për keq

Keshilla mode

ghfuy

Christian Dior ka thënë: "Thjeshtësia, shija e mirë dhe kujdesi për veten janë tre bazat e një veshjeje të mirë dhe këto nuk blihen me para." Disa prej nesh ndonjëherë harrojnë pjesën e tretë, gjë që kushtëzon vlerën e dy të parave. Shumë prej tyre mund të lidhen me një situatë ku një imazh i bukur i krijuar nga një palë këpucë të reja është prishur nga një çmim që harruat të hiqni! Këto që do të lexoni më poshtë janë disa "difekte" të vogla por që bëjnë ndryshimin.
1.Kujdes me veshjet që i ka dalë boja: Një fustan i zi mund të bëjë që pjesa më e madhe e vajzave të duken si mbretëresha. Por nëse copa duket sikur është larë dhjetëra herë dhe ngjyra e saj tani është larg nga e zeza e përkryer që ka qenë, do t'ju bëjë të dukeni shëmtuar. Kjo nuk vlen vetëm për rrobat e zeza, por për çdo ngjyrë tjetër.

20967310 31592160 1 0 1521063715 1521063760 1500 1 1521063760 650 79d8778a79 1521617773 1
2.Veshjet me ngjyrë të bardhë, por jo dhe aq të bardha: Shumë e bardhë, shumë e zezë, mund të ketë një efekt pozitiv në pamjen tuaj, por vetëm nëse është e përsosur. Hije të verdha ose gri të një copë do t'ju bëjnë të dukeni të çrregullt dhe të zymtë. Ndoshta më të këqijat nga të gjitha janë njollat e djersës në rroba të bardha.

20967360 31592260 2 0 1521063808 1521063838 1500 1 1521063838 650 3208c63e51 1521617773 1
3. Gjurmët e zbokthit në rroba duken absolutisht të papranueshme. Kur njerëzit e shohin këtë, e vetmja gjë që duan të bëjnë është një hap prapa.

20967510 31592560 5 0 1521064010 1521064026 1500 1 1521064026 650 67e0e93f74 1521617773 1
4. Duke vendosur shumë bizhuteri, sidomos në kombinimin dhe e një make-upi të ndritshme, mund të kthehet një veshje e menduar me kujdes në diçka tepër të ngarkuar. Kujdes me rregullat kryesore (të pashkruajtura) nqs vendosni varëse mos vendosni edhe vathë, sa më pak aq më pastër do të dukeni.

20967560 31592660 6 0 1521064058 1521064130 1500 1 1521064130 650 3ef7ece24c 1521617773 1
5. Rimel i rënë poshtë syve, buzëkuq i gjysëm I fshirë, vetullat e pahequra- këto dhe efektet e tjera nqs make-upi mbahet për një kohë të gjatë mund t'ju bëjnë të dukeni jo tërheqëse. Përveç kësaj, tualeti i "vjetër" do të bëjë që fytyra juaj të duket e lodhur.

20967710 31759560 11 0 1521097372 1521097376 1500 1 1521097376 650 8432011f67 1521617773 1

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor