Aksesore 15 Gusht 2018

Kapelet u shkojnë të gjithëve, vetëm duhet të gjeni modelin sipas formës së fytyrës

Aksesore

fterwrg

Kapelet mbeten aksesori më i dashur i stinës së verës jo vetëm se na mbrojnë nga dielli, por plotësojnë më së miri dhe outfitin tonë ! Nesë mendoni se këto të fundit nuk ju shkojnë dhe nuk keni mbajtur asnjëherë deri më tani, duhet të dini që thjesht keni blerë modelin e gabuar ! Çfarë i shkon një fytyre nuk i shkon një tjetre dhe ju duhet të mësoni se cila është forma që do ju nxjerrë në pah tiparet e do t’ju rrijë më bukur.

If your face is round try a boater or bolero
Nëse fytyra juaj është rrumbullate provoni një model BOATER ose BOLERO
Kapelet e mëdha mund të theksojnë gjerësinë e fytyrës suaj dhe faqet, ndaj më mirë do të ishte të zgjidhni një kapele të sheshtë që do të strukturojë formën e rrumbullakët të fytyrës.

If your face is oval try a lampshade or bucket hat
Nëse fytyra juaj është ovale provoni një kapele në formës e kovës “buckehat”
Ne e dimë se ky model i përket viteve '90, por është rikthyer pikërisht sepse vajzat me fytyrën e gjatë e kanë kuptuar që ky është modeli që u shkon më shumë !
Nëse keni fytyrë katrore provoni këtë model kapeleje.
Modelet e mëdha do t’i japin një rrumbullakësi fytyrave katrore, ndaj sa më e madhe të jetë ajo ,aq më bukur do të ngjani.

If your face is square try a wide brim floppy hat
Fytyrat në formën e zemrës duhet të mbajnë kapelen në formën e FEDORA OSE PANAMA
Ju mund t’ju shkojnë një shumëllojshmëri stilesh, por shmangni çdo gjë tepër të madhe, e cila mund të fshehë fytyrën tuaj të vogël.

If your face is heart shaped try a Fedora or Panama

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor