Kuriozitete 10 Gusht 2018

Sot është nata e Shën Lorencit dhe qielli ka ca dhurata për ju

Kuriozitete

vnvngg
I gjithë gushti, pë rata që janë të vëmendshëm gjatë pushimeve në bregdet, është bujar gjatë netëve…Duhet të keni parë të gjithë metorë që shkëputën apo, sic na pëlqen t’i quajmë për hatër të dëshirave, yje që bien.

Sot, në 10 gusht, është nata e Shën Lorencit dhe njihet ndër të tjera edhe për spektaklin që dhurojnë yjet në qiell.

Pë rata që janë me pushime, sugjerojmë të mos e humbasin këtë natë, me një kokteil, buzë detit…Pastaj vazhdoni bëni c’të doni, mos e lini me kaq! ;)

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor