Personazh 5 Gusht 2018

Kodi i pathyer i veshjes së Tolgës e Almedës, përse çifti zgjedh vetëm tre ngjyra në daljet publike

Personazh

alemker
NË ÇDO DALJE PUBLIKE, VESHJET E ALMEDËS DHE TË TOLGËS JANË THUAJSE GJITHMONË BARDHË E ZI. Nuk është e rastësishme që në intervista, shërbime fotografike a kudo shfaqen, ata u qëndrojnë besnikë këtyre toneve në veshje. Duket që kanë një kod të tyrin. “E zeza, e bardha dhe e kuqja janë ngjyrat tona të preferuara, - tregon Almeda. - Rrallë na sheh me ngjyra të tjera. Është thjesht preferencë jona.”
NGA: ELONA JAÇELLARI
FOTOGRAFIA: ENDRIT MËRTIRI
GRIMI & FLOKËT: SUELA CANGU
FASHION EDITOR: NIKO KOMANI
VENDNDODHJA : PRESTIGE RESORT

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor