Letra 17 Korrik 2018

Bashkëshorti i kërkon marrëdhënies seksuale treshe, reagimi i gruas dhe psikologes

Letra

keemm
Në rubrikën e përjavshme të “The sun” qytetarë të shumtë i drejtohen psikologes për pyetje nga më të ndryshme.
Këtë javë një grua ka kërkuar ndihmë pasi burri i saj, i kërkon asaj që të kryejnë marrëdhënie seksuale me personat e tjerë.

Leter Psikologes...

Burri im po ushtron presion ndaj meje për të kryer marrëdhënie seksuale me persona te tjerë.
Unë kam qenë kundër idesë që nga fillimi, por ai nervozohet nëse i them jo .
Ne kemi qenë së bashku për tetë vjet dhe jemi të dy 29 vjeç, tani me dy djem, shtatë dhe gjashtë vjeç. Mendova se kishim një martesë shumë të lumtur dhe e dua shumë.
Burri im më tha se gjërat ishin bërë monotone dhe dëshironin të provonin gjëra të reja.
Isha në rregull me të derisa më tha që duhet të bënim seks me persona te tjerë.
I thashë se unë isha kundër kësaj, por ai u nervozua, dhe më bindi më në fund, dhe pranova.
Ai më prezantoi me një djalë 23-vjeçar .
Një fundjavë i dërguam fëmijët për të qëndruar me prindërit e mi dhe shkuam për një pije me të.
Ne u kthyem vonë në shtëpi, dhe burri im më tha të shkoja në dhomë me këtë djalin.
Unë u pajtova me gjysmë zemre. E urreja atë dhe u ndjeva më keq ditën tjetër kur burri im tha se donte ta bënte atë me një grua tjetër.
Asgjë nuk ndodhi deri në ditëlindjen time një muaj më parë. Kisha rezervuar një tavolinë, dhe ai më thotë në momentin e fundit që duhej ta anuloja, për shkak se do të punonte deri vonë.
Më pas, ai pranoi se ai kishte gënjyer dhe se me të vërtetë ai kishte takuar një grua tjetër për seks.
Unë u mërzita shumë. I thashë se asnjëri nga ne nuk duhet të ketë marrëdhënie jashtë martese dhe ne u grindëm vërtetë keq.
Tani kam mësuar se ai po kontakton me një grua tjetër për seks, unë jam kundër, po ai më tha se e kishte marrë vendimin tanimë.
Ai e pranon se ka frikë të humbasë familjen, por unë ndihem shumë keq të qëndroj me të, sepse ai po flet shumë keq.

Përgjigjia...
Kur thoni “flet shumë keq” do të thotë që ka një gjuhë të ashpër, ose ai po kthehet i dhunshëm dhe abuziv?
Nëse ai po flet me gra të tjera, ai po ju mashtron haptas, dhe e di se ju shqetësoheni, kjo është sjellje abuzive, duke ju dëmtuar ju dhe fëmijët tuaj. Në këtë rast, ju lutemi bisedoni me rrjetin e ndihmës kombëtare për dhunën në familje / Dritare

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor