Dasmat 12 Korrik 2018

Një lule e vetme zëvendëson buqetat shumëngjyrëshe, trendi i ri bën për vete të gjitha nuset e verës/ foto

Dasmat

lulljee

Torta të varura, flokë të kapura gërshet, grim natyral, e së fundmi një lule e vetme që zëvendëson buqetat shumëngjyrëshe !

toratbukur

Po flasim për trendet fundit të dasmave, e duke qenë se vera është sezoni më i pëlqyer i çifteve për të kurorëzuar dashurinë, Living do të përmbledhë në fotogalerinë e mëposhtme “buqetat” e nuseve të verës.

Është një stil minimalist dhe që do ju kursejë shumë nga buxheti që keni paramenduar të shpenzonit. Përcjellë elegancë, thjeshtësi dhe finesë. E vetmja gjë për të cilën duhet të siguroheni është madhësia e lules.Ajo duhet të jetë e madhe ! Ja disa ide:

protears

Protea

magnipla

MAGNOLIA

rosegarjer

Trëndafil

dahliaia

DAHLIA

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor