Showbiz 11 Korrik 2018

Familja mbretërore harxhon 6.5 milionë dollarë për veshje, Kate vesh mbi 5 herë një fustan/ foto

Showbiz

katemiddlen

Tashmë prej kaq shumë daljesh publike, eventesh e cermonive zyrtare të gjithë e dimë se në ka gjë që Kate e bën mësë miri, është riveshja e fustanve dhe për të qenë më konkret një stili fustani të silistit britanik Alexander McQueen.

kakter

Prerja është e njëjtë, stili po ashtu e ngjyra… Kate Middleton di se sit ë veshë e ta përshtasë një veshje në raste të ndryshme ! Ndonëse jo në të gjitha rastet fustani është i njëjtë, ajo sërish duket se perferon një model.

fustnse

Në ndryshim nga pjestarët e familjes që kanë shpenzuar mbi 6.5 milion dollar për veshje, dukesha e Kembrixhit është paksa më përzgjedhëse dhe besnike ndaj stilit të saj, duke mos dashur të eksperimentojë apo të harxhojë shumë marramendëse

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor