Kujdesi per fytyren 11 Korrik 2018

Një pikë nga ky vaj dhe të gjitha puçrrat e inflamuara me qelb do të zhduken brenda natës

Kujdesi per fytyren

cibanas

I gjithë trupi i njeriut mbulohet me më shumë se 5 milion folikula qimesh. Diku mund të jenë më të errëta e të forta, e në vende të tjera qimet gati nuk shquhen fare dhe njerëzit u referohen këtyre qimeve si push. Megjithaë i gjithë trupi mbulohet nga këto të fundit! Infektimi i një rrënje qimeje, nga bakteret mund të çojë në krijimin e puçrrave me qelb!
Në dallim nga puçrrat e tjera, këto të njohura si çibane janë të dhimbshme, të inflamuara, të skuqura dhe mund të shquani një pikë qelb në qëndër. Veç kremrave , ju mund të përshpejtoni kurimin e këtyre puçrrave duke aplikuar në lëkurë një pikë të vetme vaji
Vaji i pemës së çajit ( Tea Tree Oil)
Ky vaj ka veti antifungale, antiseptik dhe antibakteriale. Përdorni vajin e pemëve të çajit rregullisht për të përshpejtuar procesin e shërimit. Ndiqni këto hapa të thjeshtë:
Merrni pak pambuk dhe njomeni me këtë vaj. Aplikojeni butëisisht mbi sipërfaqen e puçrrës. Përësriteni dy herë në ditë derisa puçrra të jetë përtharë plotësisht. Mos provoni asnjëherë ta konsumoni këtë vaj! Është vetëm për përdorim të jashtëm LIVING

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor