Make up 13 Qershor 2018

Si aplikoni produktet e makeup-it dhe të konturoni fytyrën sipas formës së saj / shtatë ilustrime

Make up

konturimir

Nëse përdorni vetëm kremin e pudrës dhe asnjë produkt tjetër si highliter apo pudër konturimi, atëherë nuk e keni as më të voglën ide se ç’është grimi! Mund t’ju duket e tepruar të përdorni disa produkte, por nëse veproni sipas mënyrës së duhur, e kjo nënkupton të lyheni sipas formës së fytyrës atëherë rezultati do t’ju pëlqejë aq shumë, saqë do të konturoni fytyrën e do të hijëzoni mollëzat sa herë të keni mundësi.
Konturimi nëse bëhet në mënyrën e duhur, ju thekson mollëzat dhe e bën pamjen tuaj më të mprehtë ! Askush nuk mund ta arrijë ta bëjë saktë që në tentativën e parë, pasi ky truk ka disa të fshehta që jo të gjitha vajzat i dinë. Më poshtë Living do të ndajë me ju ilustrimet se si duhet të aplikoni highlighterin dhe pudrën më të errët

zemerrrumbullake

Fytyrë në formën e zemrës dhe rrumbullake

katroredrejtekendore
Fytyrë në formën katrore dhe drejtëkëndore

ovalefytyreegjate
Fytyrë ovale dhe e gjatë

diamante
Fytyrë në formën e diamantit

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor