Dasmat 19 Maj 2018

Arsyeja përse Princi Harry do ta vendosë sot rrethin e martesës kur sipas traditës asnjë princ nuk mban unazë

Dasmat

uannzaer

Ndryshe nga meshkujt e tjerë të familjes mbretërore, princi Harry do të mbajë rrethin e martesës në gishtin e katërt ! Dhëndri do të thyejë traditën e hershme, traditë që e ka ndjekur dhe vëllai i tij, gjyshi e babai etj.
Lajmi u mësua pasi Pallati Mbretëror përfshinte në programin e ceremonisë martesore, shkëmbimin e unazave.
Në dasmën mbretërore të vitit 2011, ishte Kate ajo që mori një unazë nga Princi William, por ai nuk mori gjë në shkëmbim.

hbz prince william kate middleton 610820360 1526687325
Pasi të kenë bërë betimet çifti do të vendosë unazat, për të mos i hequr më “dersia vdekja t’i ndajë”!

hbz prince charles wedding ring 52609083 1526688526
Arsyeja përse meshkujt e tjerë të familjes mbretërore nuk mbajnë unazë është thjesht preferencë personale sipas biografit dhe ekspertit mbretëror Penny Junor.
Duka i Edinburgut gjithashtu nuk ka mbajtur asnjë unazë gjatë 70 viteve të martesës së tij me Mbretëreshën Elizabeth II, sipas Travel + Leisure. LIVING

hbz queen prince philip 466139586 1526687432

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor