Keshilla mode 19 Prill 2018

Të bukura, komode dhe plot stil; cilat janë modelet e rrobave të banjës për femrat e kolme që do të mbushin plazhet gjatë kësaj vere

Keshilla mode

komutik

Edhe pse paqëndrueshmëria klimaterike e këtyre dy ditëve të fundit ju ka bërë të mendoni që ndoshta vera është shumë larg, në të vërtetë është krejt e kundërta. Është aq afër sa tashmë duhet të mendoni seriozisht të zgjidhni rrobat e banjës. Sigurisht që zgjedhja nuk është e lehtë, duke patur parasysh se shtëpitë e modës nxjerrin çdo vit modele, printe dhe ngjyra të reja. Mirëpo zgjedhja është akoma më e vështirë për femrat e kolme të cilat shpeshherë stigmatizohen për shkak të kilogramëve të tepërt dhe ndihen të pasigurta me trupin e tyre. Por, sapo të shihni modelet e mëposhtme do të dashuroheni pas tyre pasi Retro është gjithmonë dashuri më vete. Printet me pika, kuadrate, body i plotë me ngjyra dhe forma të çrregullta janë pikërisht ato që të duhen.

pojkas

griri

buku

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor