Showbiz 16 Prill 2018

Brenda shtëpisës përrallore të Kivanc Tatlitug dhe bashkëshortes së tij

Showbiz

kivancre

Një nga gjërat që pyesim më shpesh veten mbi personazhet e famshëm është se ku jetojnë ata. A zgjedhin një shtëpi të thjeshtë apo shumë luksoze, në qytet apo në periferi? Kivanc Tatlitug dhe Basar Dizer u martuan më 19 shkurt 2016 në Paris. Pas martese ata morën një shtëpi me qira të mrekullueshme. Tashmë, çifti e ka rinovuar atë për ta përshtatur sipas shijeve të tyre. Ajo ka një pamje të mrekullueshme dhe është larg zhurmave të qytetit. Kush nuk do të donte të jetonte këtu apo jo?

kiv5

kiv4

kiv3

kiv2

kiv1

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor