Aktualitet 16 Prill 2018

Këto janë zonat që do të mbeten pa energji sot në Tiranë

Aktualitet

punnimm

Operatori i Shpërndarjes së Energjise njoftoi sot se për shkak të punimeve në rrjet disa zona në Tirane do te mbeten pa energji elektrike gjate mesditës.

Kështu gjatëintervalit kohor 09:00-13:00, do të stakohet energjia elektrike në fiderin 247 e nstacionit Dinamo. Pa energji do të jenë: Zona pranë shinave të Trenit, Zona te 2000 Apartamentet, Rr. “Vangjel Noti”, Zona pranë Ish-kombinatit “Josif Pashko”.

Ndërsa fideri 241 do të stakohet gjatë intervalit të kohës 12:00-15:00 duke lënë pa energji rrugën “Jordan Misja” pjesërisht dhe zonën e ish-Uzinës “Dinamo”.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor