Letra 15 Shkurt 2018

Ethemi dhe Vangjelica; Historia e bukur e të moshuarve që u dashuruan në azil

Letra

ethememivng
Kush ka lexuar librin “Dashuri në kohën e kolerës”, është mahnitur nga historia e dashurisë që Garcia Marquez ka shkruar në një prej romanëve më të lexuar të të gjithë kohërave. Por në “Top Shoë Magazine” ka ardhur historia e një çifti të moshuarish, paska ndryshe nga vepra e Marquez, por edhe historia e tyre është po aq mbreslënëse.
Ata e kanë gjetur dashurinë në azilin e pleqve në Tiranë. Vangjelica, 80 vjeç, dhe Et’hemi, 83 vjeç, kanë treguar në “Top Shoë Magazine” historinë e tyre të veçantë të dashurisë!

80-vjeçarja ka treguar se Et’hemi i ka propozuar 3 ditë pasi ajo kishte shkuar në azil.
“Mos e lini se ajo është e imja, u thashë “çunave”, të tjerë”, tregon Et’hemi.
Por duket se edhe ata e kanë një pengesë, drejtoreshën e institucionit që nuk i lejon të flenë bashkë.
Ata kanë mbi 1 vit bashkë dhe siç tregon Vangjelica e kalojnë kohën bashkë duke qëndruar në korridor./ Top Channel/

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor