Aktualitet 13 Shkurt 2018

Mos e bëni më këtë gjë në Instagram sepse do të turpëroheni

Aktualitet

instagramefe
Një nga përditësimet më interesante të Instagramit ka qenë ai i historive që zgjasin 24 orë ! Këtyre të fundit mund t’u kthesh përgjigjie, mund t’ia cosh dikujt tjetër në mesazh ashtu si dhe mund t’i bësh “screenshot” e t’ia dërgosh shoqes tënde si një burim thashethemi! Këtë gjë nuk mund ta bëni më, sepse me shumë mundësi do të turpëroheshit ! Personi që ka nxjerrë historinë do të marrë një lajmërim nga Instagrami që ju keni ruajtur foton e tij ( me shumë mundësi këtë gjë nuk e do askush).
Sipas TechCrunch , rrjeti i dytë më i përdorur pas Facebook-ut po e teston këtë gjë dhe duket se screenshotet do të na nxjerrin zbuluar edhe për pak kohë. Burimi:Elle

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor