Art Craft 12 Shkurt 2018

Për të festuar Shën Valentinin, nëse je vetëm, mund të shesësh dhuratat e ish-it

Art Craft

aruusht
Dy ditë përpara Shën Valentinit, Living ju jep një ide fantastike që nuk kërkon asnjë shpenzim! Hapni gjithë dollapët e skutat e fshehta të shtëpisë, për të gjetur dhuratat e dikurshme që ju kanë bërë…Një lajm i mirë sidomos edhe për ata që janë single: shiti dhuratat dhe me ato para festo për veten tënde!
Të kapërcesh një histori dashurie nuk është e thjeshtë por me këtë veprim mund t’i tregosh vetes që e ke kaluar dhe nuk ta ndjen më për të! Thuaj lamtumirë njëherë e përgjithmonë dhe shijo lirinë!
Fundja, nëse nuk do të fshish gjithçka, mbaj ndonjë biletë udhëtimi që mund të keni bërë bashkë, biletë kinemaje apo diçka tjetër jo materiale. Të tjerat, nxirri pa u menduar në treg!
Me unaza, vathë, apo gjëra të tjera që mund të kenë vlerë monetare, është koha të ndaheni!
E bëjnë këtë, prej pak vitesh, shumë të rinj nga mosha 18 deri në 35 vjeç.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor