Veshje 5 Dhjetor 2017

10 kombinime Chic për të shkëlqyer gjatë festave të fundvitit/Fotogaleri

Veshje

veshjjetets

Temperaturat e ulëta, netët e ftohta dhe ajri i acartë nuk duhet të kushtëzojë zgjedhjet tuaja e të përfundoni duke veshur të njëjtat pulovra, pantallona e çizme me push gjatë gjithë muajit dhjetor ! Jemi në periudhën më të bukur të vitit, ndaj guxoni me veshjet poshtë palltos ! Përqafoni shkëlqimin, xixat, të artën dhe argjendin ! Shpirti i festës duhet ndjerë në ajër e nëse pamja juaj nuk e reflekton një gjë të tillë, mos prisni ta përjetoni! Duke e ditur mjaft mirë rëndësinë që femrat i kushtojnë veshjes në raste festash Living ka përmbledhur në fotogalerinë e mëposhtme disa kombinime të përshtatshme për këtë periudhë ! Frymëzohuni

65e4191eb1a9f96ef6f4d23e139ac7c1


 7d3502f2cc17f952d4a6dfabd62937ba


 3ee677d0c1b2043a1f15d31f27c6a14e


 79ab6a55ed21bb7af34cc5d8db120ad2


 9522469049057dd608adff03ca58f314


 009f82aeed71ca0a863bccbc028be5ae

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor