Showbiz 7 Nëntor 2017

Ndryshimet drastike të VIP-ave të huaj e shqiptarë që kanë "blerë" buzëqeshjen dhe dhëmbët e rinj/Fotogaleri

Showbiz

viower

Një shprehje thotë se nuk je asnjëherë plotësisht e veshur pa një buzëqeshje, ndaj yjet e Hollywood-it, njerëz të famshëm dhe artistë me famë ndërkombëtare a jo kanë zgjedhur të “blejnë” buzëqeshjen më të shtrenjtë ! Dhëmbët mund të ndryshojnë kryekëput shprehinë e fytyrës, shihen si një “armë e fortë” dhe përparësi ndaj njerëzve me një buzëqeshje më pak tërheqëse. Këtë gjë e dinë mjaft mirë VIP-at e mëposhtëm që kanë vendosur të ndryshojnë buzëqeshjen e tyre duke zbardhur dhëmbët, duke i zmadhuar këta të fundit e duke arritur një nivel perfeksioni që i largon shumë nga natyralja ! Shikoni fotogalerine e mëposhtme për të parë ndryshimet drastike të VIP-ave të huaj e shqiptarë

dhembertt


jiniwrf


Marina Vjollca

marina vjollca 007 n luana by henriskuka


dhemnty


luana vjollca 008 brune 500 avip


dhembbetet


zate


nicowrt


blkqare


lindesr

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor