Prodhime shqip 20 Tetor 2017

Udhëtim me shije

Prodhime shqip

udhetimed

Çdo të enjte ora 20:00 ne Living HD

Linda Fishta, ekspertja e kuzhinës Living, do të udhëtojë me ju çdo javë në treva të pasura me tradita, natyrë dhe histori të rralla. Vlerat e jashtëzakonshme të Shqipërisë do të shërbehen përmes tryezës dhe gatimeve, të cilat përveç shijes, mbartin histori dhe shumë emocione. 

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor