Familja 7 Gusht 2017

9 gjërat që ju ndodhin çdo ditë të gjitha atyre që kanë motër

Familja

lov sis

Në fëmijëri ajo ishte armiku juaj më i keq, ndërsa sot nuk e mendoni dot jetën pa zërin e saj të bezdisur. Të kesh një motër në shtëpi do të thotë që gjatë gjithë jetës tënde të kesh pasur shumë të qeshura, debate të shumta që përfundoni deri në deklarata serioze për fillimin e ndonjë lufte civile në shtëpi, të prisnit radhën për në banjo dhe sigurisht çdo gjë i donte ajo e para. Ja disa nga gjërat që ndodhin nëse keni një motër në shtëpi.

1-Do t'ju vjedhë të gjitha rrobat nga dollapi.

2-Vetëm ziheni si qeni me macen, por jeni dhe aleatet e mbrojtëset më të mira njëra-tjetrës.

3-Jeni aty për të ndihmuar njëra-tjetrën pavarësisht sa qesharake mund të jetë situata.

4-Pëlqeni të njëjtët filma dhe thoni shprehje të tyre me njëra tjetrën ose nuk duroni fare shijet që ndani kur bëhet fjalë për televizorin.

5-Dukeni si binjakë ose nuk ngjani fare me njëra tjetrën.

6-Femija juaj është në fakt edhe fëmija e saj.

7-Mamaja ju ka thirrur me emrin e motrës shumë herë ose anasjelltas.

8-Tualeti juaj është gjithmonë i mbushur me qime okësh.

9-Dini sekretet e saj më të errëta dhe ajo tuajat./Burimi ''ikub.al''

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor