Keshilla mode 24 Korrik 2017

15 hijet e blusë, ja si të kombinoni ngjyrën e qiellit dhe detit në të gjitha stinët/ FOTOGALERI

Keshilla mode

blucka

Të kombinosh ngjyrat nuk është aspak e lehtë, aq më tepër kur ato përfaqësohen me shumë hije e nuanca, madje shpeshherë habitemi kur dëgjojmë emrat e tyre aq sa mund të mendojmë se janë një risi në botën e modës dhe fjalorin e saj. E tillë është dhe bluja, ngjyra e qiellit dhe detit, ngjyra e shpresës dhe e shpirtit, e cila ndonjëherë duket shumë e bukur për t'u parë, por shumë e vështirë për t'u gërshetuar me ngjyrat e tjera. Për këtë arsye Living, ju sjell ndihmën që ju duhet me anë të fotogalerisë së mëposhtme ku do të gjeni plot 15 kombinime të kësaj ngjyre.

blu10


blu11


blu12


blu13


blu14


blu15


blu9


blu8


blu7


blu6


blu5


blu4


blu3 


blu2


blu1

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor