Prodhime te huaja 15 Mars 2013

Shopping Night

Prodhime te huaja

Çdo të hënë në orën 22:00 në Living

Në qendër të programit, një garë me 3 konkurrentë. Një ëndërr që bëhet realitet. Të kalosh një natë të tërë brenda dyqanit më të madh të Milanos, La Rinascente. Në kërkim të veshjeve dhe aksesorëve, për të qenë "më e mira" për një rast të caktuar mondan. Por edhe këshilla për kombinimin e veshjes, sipas tendencave të fundit të modës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor