Prodhime te huaja 21 Janar 2016

Nuse e pasur, nuse e varfër

Prodhime te huaja

nusjadf

Çdo të martë, ora 11:00 në kanalin Living HD

Pavarësisht masës, çdo nuse e ka një buxhet. Qoftë një princeshë apo një sanitare, ky serial shikon në përpjekjet e planifikimit të dasmës së saj. Çdo episod fillon me një wedding planer, i cili takon një çift që i paraqet listën e pritshmërive të tyre. Pasi ajo krijon idenë se çfarë dasme mund të bëhet, merr një zarf me shumën totale të buxhetit. Shikoni të mirat dhe të këqijat e atyre që mund të ndodhin kur kosto përplaset me dëshirat. Buxheti nuk tregohet deri në fund të serisë që noton mes humorit, lotëve dhe pompozitetit që shoqëron lidhjen e dy personave që duhen me shpresë jo rreth qafës së tyre. Nga lulet tek dekori, nga shoqërueset e nuses tek menuja. A mundet një nuse me buxhet të vogël ta bej luksoze ditën e saj? Dhe a mundet një nuse me buxhet të madh të mbetet e kënaqur?

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor