Prodhime te huaja 21 Janar 2016

Koleksioni i Menyve

Prodhime te huaja

KOLEKSIONIIMENYVE

Çdo të martë, ora 16:00  

Koleksioni i Menyve është një udhërrëfyes gatimi, i cili bazohet në receta te thjeshta dhe te shijshme por të përgatitura me shumë dashuri për familjen dhe miqtë. Duke u bazuar te përbërësit dhe më shumë te shija sesa te paraqitja, Nigella na ofron një gamë të gjerë ushqimesh që na e shdërrojnë gatimin dhe kuzhinën në një vend argëtues.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor