Prodhime te huaja 17 Mars 2016

Të çmendur pas kopshtarisë

Prodhime te huaja

kopshtiok

Të çmendur pas kopshtarisë, çdo të dielë ora 21:30 në Living HD

Duke filluar që nga mbjellja e luleve të mrekullueshme, te riparimi i çative dhe i objekteve të vjetra, do të ofrojmë këshilla dhe ide që do t'ju ndihmojnë për shfrytëzimin dhe krijimin e ambienteve sa me të bukura në hapësirën jashtë shtëpive tuaja.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor