Prodhime te huaja 28 Korrik 2016

Qytetet e Botës

Prodhime te huaja

stttude abbrr

Çdo të hënë ora 16:10 në Living HD

Kreta, ose siç e quajnë vendasit, ishulli i madh, është hallka më e madhe e më jugore në zinxhirin e ishujve grek. Me prehje në detin Mesdhe, midis Evropës, Afrikës dhe Azisë, Kreta ka qenë pika ku janë përplasur kombet, idetë dhe ushtritë, pikëtakimi i kulturave dhe një qendër e rëndësishme tregtare që në kohët e lashta.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor