Prodhime shqip 18 Prill 2015

Blind Taste, 18 Prill, Ora 19:45, ekskluzivisht në Vizion +

Prodhime shqip

Blind-teast

"Blind Taste", një patentë ndërkombëtare e suksesshme e blerë ekskluzivisht nga Tring vjen më 18 Prill, ora 19:45 në Vizion + dhe Living HD.

Ky emision është një format gatimi i përditshëm, i cili prezantohet nga një aktor dhe konkurojnë 4 VIP që ndryshojnë çdo javë. Çdo Puntatë, konkurrentëve iu caktohet një recetë gatimi që përgatitet në një kuzhinë më vete për dy orë. Rezultati do të jetë i njëjti ushqim, por shija do të jetë e ndryshme. Më pas, konkurrentët do të provojnë të gjithë pjatat dhe do t’i vlerësojnë një e nga një me një vlerësim nga 1-5. Por ka një kleçkë, të gjithë duhet t’i provojnë ushqimet me sy të mbyllur. Duke mos e ditur kush e ka gatuar, ka mundësi që një konkurrent të japë pikët minimale për gatimin e vet! Pasi përfundon dhënia e pikëve, konkurrentëve iu lirohen sytë dhe ata përballen me të vërtetën. Në fund të puntatës, mblidhen pikët dhe ai që ka mbledhur më shumë pikë kualifikohet për Finalen!

 

Për më tepër vizitoni faqen zyrtare të Blind Taste.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor