Prodhime shqip 23 Prill 2015

Shopping Queens, Nga 27 Prilli, Ora 16:30, ekskluzivisht në Vizion +

Prodhime shqip

shopp

 

Ky emision është një format që kombinon elementet e konkurrencës, thashethemet, të stilit të grimit dhe veshjes. Ҫdo javë zgjidhen pesë femra për të konkurruar në "Shopping Queens." Të pesta vajzat vijnë nga ambiente të ndryshme dhe secila prej tyre ka stilin, shijet dhe perspektivat e saj individuale. Ato nuk janë takuar më parë dhe vetë konkurrentet do të jenë gjykatëset për njëra-tjetrën.

 

Për më tepër vizitoni faqen zyrtare Shopping Queens.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor