Prodhime shqip 28 Janar 2016

Për gjah me Vasjanin sezoni 2

Prodhime shqip

vasjaniiiiiiiiiiiiii

Çdo të mërkurë ora 20:00 në  Living HD

Provoni aventurën e gjuetisë me të vetmit në Shqipëri. Zbuloni vende ku dikush është duke zhvilluar sportin më të vjetër… dhe ndër aktivitet më emocionues. Njihuni me profesionistë, armët, teknikat dhe pretë e tyre. Të fshehtat e sjelljes së tyre në këtë "luftë për ekzistencë" Një projekt “unik” për terrenet shqiptare nga malet, kënetat, kodrat, fushat e liqenet, mes kënaqësisë dhe humorit të Vasjanit, i cili ju tregon nga afër se cfarë është adrenalina e gjahut.

 

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor