Prodhime shqip 8 Shtator 2016

Sot po kaloj nga ty

Prodhime shqip

sot po kaloj nga ty

Sot po kaloj nga ty, çdo të mërkurë ora 18:00 në Living HD 

Çfarë ndodh kur një gazetare shkon të takojë një shefe kuzhine? Ka gatime ëmbëlsirash, por edhe bisedë si mes mikeshash, ka sheqer, por ka dhe pak spec pikant. Recetat e ëmbla të Linda Fishtës kësaj radhe gatuhen me ndihmën e Iva Tiços.  

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor