Dasmat 1 Shtator 2016

Fotografitë e dasmave më romantike mbarë botën për vitin 2016

Dasmat

fotodasmaa

Që një dasmë të jetë përrallore, të gjithë elementët duhet të jenë në sintoni me njëri-tjetrin. Jo vetëm dekori, ushqimi, fustani, lulet , por dhe fotografitë po marrin një rëndësi tejet të veçantë gjithmonë e më shumë . E në fund të fundit të gjitha mund të harrohen, por fotot janë ato që mbajnë kujtimet gjallë. Fotogaleria e mëposhtme përmbledh fotot më të bukura të dasmave për vitin 2016

{gallery}fotogaleri2016/dasma-foto{/gallery}

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor