Kopshtaria 30 Maj 2016

Truket që do të shndërrojnë kopshtin tuaj në një vend magjik

Kopshtaria

gardens

Keni pak vend përpara shtëpisë, por nuk dini çfarë të bëni? Nëse ju vijnë ndër mend vetëm lulet, Living do të ndajë me ju disa ide të tjera interesante. Dilni “jashtë kornizave” dhe tregohuni kreativ. Në fotogalerinë e mëposhtme do të shihni se si një filxhan i thyer, një gomë disa gurë apo një kovë do shndërrojnë kopshtin tuaj në një vend magjik

{gallery}fotogaleri2016/garden{/gallery}

ARTIKUJ TE NGJASHEM

  • Javor
  • Mujor
  • Vjetor