Prodhime shqip

E di që mund ta bësh vetë

Prodhime shqip

Çdo të martë dhe të diel, ora 12.00 vetëm në Living HD

Është shumë e rëndësishme që lëkura jonë të jetë e freskët, e bukur dhe e shëndetshme. Por jo të gjithë kanë mundësi të bëjnë trajtime të shtrenjta nëpër qendrat estetike. Por si t'i bësh maskat sa më efektive edhe në kushtet e shtëpisë?

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:
Me pas:

SOT NE LIVING HD