Prodhime shqip

Blind taste sezoni 1

Prodhime shqip

Nga e hëna në të premte, ora 16.00 vetëm në Living HD

Emocion, humor, aftësi garuese, të gjitha në patentën ndërkombëtare Blind Taste. Personazhe të njohur shqiptarë vijnë çdo javë në garë për gatimin  më të mirë. Do të gatuajnë të njëjtën recetë dhe do ta provojnë atë vetëm në fund dhe me sy të mbyllur për të vlerësuar veten dhe konkurrentët.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:
Me pas:

SOT NE LIVING HD