Prodhime te huaja

Zbulimi i vetes

Prodhime te huaja

Një cikël dokumentarësh që eksploron botën e fëmijëve nga 0-në 5 vjeç. Si ndikojnë 5 vitet e para të jetës në përcaktimin e formësimit tonë si të rritur? Përmes syve të 100 fëmijëve anembanë globit shohim se si ata mësojnë të flasin, të mendojnë dhe të lëvizin përgjatë 5 viteve të para të jetës. Edukimi dhe rritja e fëmijëve nuk është thjesht një përvojë vetjake, por ka të bëjë dhe me vlerat dhe parimet që ne u transmetojmë si shoqëri.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:
Me pas:

SOT NE LIVING HD