Prodhime shqip

"Krijo dhe ndrysho me Olgën"

Prodhime shqip

Çdo të premte, ora 17.30 vetëm në Living HD!


"Krijo dhe ndrysho me Olgën" rikthehet në sezonin e dytë me krijime të reja. Mësojmë t'iu japim vlerë objekteve që mendojmë se janë të panevojshme, të krijojmë dhurata të ndryshme, të realizojmë konfeta, të dekorojmë shtëpinë me gjëra të thjeshta dhe të vogla përmes krijimit dhe riciklimit.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:
Me pas:

SOT NE LIVING HD