Prodhime shqip

Kuzhina e shefit

Prodhime shqip

On air:Hojzat
Me pas:Xhada në Itali

SOT NE LIVING HD

  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 17:47
  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 17:52
  • Në formë për 30 ditë 18:00
  • Ha mirë dhe lirë 18:33
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 19:06
  • Në shtëpinë e yjeve 19:53
  • Shije Spanjolle 20:07