Prodhime te huaja

Farmaci në shtëpi

Prodhime te huaja

Çdo të martë, ora 15:30 në Living HD

James Wong, shkencëtar dhe kopshtar do t'ju udhëheqë në botën e pazbuluar të bimëve kuruese. Seri pas serie do të zbuloni si çdo ilaç që gjeni në farmaci ndodhet në kopshtin e shtëpisë suaj dhe jo vetëm kaq, ju mund t'i përgatisni ato në kuzhinën tuja dhe James do t'ju shpjegojë si ta bëni këtë.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Hojzat
Me pas:Xhada në Itali

SOT NE LIVING HD

  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 17:47
  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 17:52
  • Në formë për 30 ditë 18:00
  • Ha mirë dhe lirë 18:33
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 19:06
  • Në shtëpinë e yjeve 19:53
  • Shije Spanjolle 20:07