Prodhime te huaja

Gatuaj dhe shijo në rrugë

Prodhime te huaja

Çdo të premte dhe të shtunë, ora 19:00 në Living HD

Gatimet e rrugës po përjetojnë një revolucion, duke frymëzuar shefa të kuzhinës së sotme moderne anembanë botës. Nga Rrethi Arktik në Azinë Juglindore, nga erëzat e Lindjes së Mesme në plazhet e Karaibeve, Ainslei Herriot gatuan e shijon disa prej recetave sekrete të ushqimit të rrugës.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Të cmendur pas kopshtarisë
Me pas:Hojzat

SOT NE LIVING HD

  • Xhada në Itali 17:25
  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 17:47
  • Ndërtojmë kopshtin tuaj 17:52
  • Në formë për 30 ditë 18:00
  • Ha mirë dhe lirë 18:33
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 19:06
  • Në shtëpinë e yjeve 19:53