Prodhime shqip

Në formë për 30 ditë

Prodhime shqip

Nga e hëna në të premte, ora 20.30 në Living HD

Ushtrimet fizike përmirësojnë jo vetëm shëndetin fizik, por edhe atë mendor. Ndaj kemi menduar që të ndajmë me ju ushtrime dhe receta, të cilat realizohen fare lehtë edhe në kushtet e shtëpisë. Përgatituni për verën nën shoqërinë e "Në formë për 30 ditë".

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:
Me pas:

SOT NE LIVING HD