Prodhime shqip

December to remember

Prodhime shqip

Në 25 minuta me Eraldo Rexhon do të zbulojmë bashkë dy herë në javë, çdo të enjte dhe të diel ora 19:00, gjithçka që duhet të dimë përpara se të vendosim për dekorin e këtij viti, trendet e reja, sugjerimet e veçanta, ato të kushtueshme dhe më pak të kushtueshme.

Gjithçka që duhet të dimë për festat, do ta gjejmë në "December to remember", sepse dhjetori është muaji që nuk duhet lënë pa u shenjuar!

Çdo të enjte dhe të diel, ora 19.00 në Living HD

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Udhëtim me tren, India
Me pas:Për 7 ditë

SOT NE LIVING HD

  • Ndërtuesit e shtëpive në pemë 08:16
  • Gatuaj dhe shijo në rrugë 09:02
  • Arti që dhuron 09:49
  • Nga e para 10:09
  • 10 Must për garderobën tuaj 11:08
  • Barbeque me çunat 12:04
  • Sfida Imobiliare 12:39