Prodhime shqip

Shopping Queen

Prodhime shqip

Nga e hëna në të shtunë, ora 17.00

5 vajza me një buxhet të caktuar, me një temë të dhënë dhe me vetëm 4 orë në dispozicion do të bëjnë pazar për të gjetur veshjen më të mirë. Secila prej tyre do të votohet nga 4 vajzat e tjera dhe në fund një juri profesioniste do të shpallë fituesen. Moderatore Aurela Hoxha, me pjesëmarrjen e stilistes Rezarta Skifteri.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:Italia e Mrekullueshme
Me pas:Vetëm 73 Pyetje!

SOT NE LIVING HD

  • A Cook Abroad (udhëtime) 23:04
  • Sfidë Ëmbelsirash 00:04
  • Në Tavolinën E Shefit 01:00
  • Hotelet E Ëndrrave 01:42
  • Trend Interiors 02:41
  • Udhëtim Me Shije 03:05
  • Ëmbëlsirat e Anës 03:40