Prodhime te huaja

Nëpër botë me Filin

Prodhime te huaja

Çdo të enjte ora 20:00 në Living HD

Autori i sitcom-it të famshëm “Everybody loves Raymond” Philip Rosenthal ndërrmerr një udhëtim anenbanë botës. I shoqëruar nga miqtë dhe familja, në ndalesat e tij në Meksikë, Bankok, Lizbonë etj do të na njohë me kulturën dhe kuzhinën e këtyre vendeve.

ARTIKUJ TE NGJASHEM

On air:
Me pas:

SOT NE LIVING HD